Beküldve: 2013.01.22.
Ennyien olvasták eddig: 3643
Cellatárs
Házas vagyok, börtön ez,
jó nagyon!
Élvezem, hogy minden egyes napon
hozzám ér és hozzám tartozik.
Házas lettem, verem ez,
jó a mélyben,
ráncos, rideg élet éjben
világít a kis szeme.
S gyönyört karcol neve
szívem rejtett zugába.
Házas vagyok, élvezem,
kit imádok,
az él velem, idelenn,
velem didereg,
sötét élet vermem kábult
kusza mélyén.
jó nagyon!
Élvezem, hogy minden egyes napon
hozzám ér és hozzám tartozik.
Házas lettem, verem ez,
jó a mélyben,
ráncos, rideg élet éjben
világít a kis szeme.
S gyönyört karcol neve
szívem rejtett zugába.
Házas vagyok, élvezem,
kit imádok,
az él velem, idelenn,
velem didereg,
sötét élet vermem kábult
kusza mélyén.
hajlack
2013. október 06. 09:29:18
Remek
Évi
2013. március 23. 18:08:30
Tetszik,az alkotás nagyon szép.
Karesz
2013. március 03. 08:03:06
Hű, de gyönyörű sorok!