Témák » Család » Meggyesi Éva: Mama szeress
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 2516
Mama szeress


Mama szeress !Akkor is ,kérlek
amikor rossz vagyok talán,
amikor füllentek néha,
vagy elszakítom a ruhám.

Mama szeress!Akkor is,kérlek
amikor senki sem szeret,
ne tégy mást csak ölelj át engem,
s ne engedd el a két kezem!

Mama szeress ! Akkor is, kérlek
ha nem hallgatok mindig reád,
mikor a fénylő napsütéstől
nem látom a fellegek hadát.

Mama szeress !Maradj mellettem!
Most oly nagy szükségem van reád!
Mint azon az édes őszi estén
mikor először néztél reám!
Beküldő: Meggyesi Éva

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error