Témák » Búcsúzás » Meggyesi Éva: Ég és föld között
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 1234
Ég és föld között


Ég és föld között verdesek én is,
mint egy vihartól tépázott madár,
kit megtépett tollakkal szárnyait letörve
földre tiporva otthagytak talán.

Kétségek között őrlődöm én is,
magamban vívódva ,mint megsebzett madár,
mely szárnyai nélkül nem tud már repülni,
s fészkére sem tud visszaszállni már.

Miattad őrlődöm kételyek közt némán,
oly messze tűntél,nem gondolsz reám.
Nem várlak többé!Ne is gyere vissza!
Nem fogok érted sírni soha már.


Beküldő: Meggyesi Éva

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error