Témák » Szenvedély » Meggyesi Éva: Ma éjjel
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 1633
Ma éjjel


Ma éjjel nem számít semmi!
Ma éjjel csak te vagy nekem!
Ma éjjel őrzöm az álmod
és felszárítom a könnyedet.

Ma éjjel ott leszek nálad,
amikor szükséged lesz reám,
ne szólj!Csak ölelj át némán
ezen a forró éjszakán.

Ma éjjel nem kérek semmit!
Nem várok hazug bókokat!
Csak annyit mit szívedből kívánsz,
míg magával ragad a pillanat.

Ma éjjel nem kérek semmit!
Csak ölelj át,vigyázz reám!
Oly forrón,ahogy én szeretlek
ezen az őrült éjszakán.


Beküldő: Meggyesi Éva

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error