Témák » Gyerek » Meggyesi Éva: Oly mások vagyunk
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 3032
Oly mások vagyunk


Oly mások vagyunk, s oly különbözőek,
de anyaként mégis hasonlók vagyunk,
letépnénk minden töviset, szilánkot,
csak hogy őnekik ne essen bajuk.

Oly mások vagyunk,s oly sokat remélünk,
lehoznánk értük az égről a napot,
s ha nehéz is olykor,fáj a szívünk értük,
a mi csillagunk csak miattuk ragyog.

Oly mások vagyunk,de bárhogy meggyötörnek,
szívünk mégis csak miattuk dobog,
minden álmunk,és minden ölelésünk
az ő szemeikben újra felragyog.

Oly mások vagyunk! S ki anyaként érez
mások fájdalmán sosem mosolyog,
hisz egy anya ha szíve összetört is,
összetört szíve is csak értük dobog.

Beküldő: Meggyesi Éva
Tóth veronika
2013. február 27. 00:29:03
Ez gyönyörű!
Új hozzászólás
 Error
 Error