Témák » Fájdalom » Meggyesi Éva: Mi van még?
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 2291
Mi van még?


Mi van még mondd,?Hisz összetörtél mindent!
Mi van még mondd,amit tőlem elvehetsz?
Mi van még,amit nem tudnék feladni,
ami béklyóként húzza lelkemet?

Mi van még,amit nem tudtál elvenni?
Mi van még ha már minden elveszett?
Hisz mérges fullánkod belém fészkelődött,
halálos méreggel sújtva lelkemet.

S mi lesz ha nem fogok elpusztulni mégsem?
Mérges fullánkodat egyenként tépdesem
vérző szívemből te rád visszadobva
hogy meg érezd végre mit tettél velem!

Beküldő: Meggyesi Éva

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error