Témák » Barátság » Meggyesi Éva: Igazi barát
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 3824
Igazi barát


Amikor üvölteni tudnál,
de nem jön ki hang a torkodon,
amikor kívülről mosolyogsz,
de lelkedben dúl a fájdalom.

Amikor összeomlik minden
akár egy színes kártyavár,
elsírtad utolsó könnyed,
s a lelked halott és sivár.

Amikor megfagyott minden,
s deres hajadra hó szitál,
amikor hiába küzdesz,
nyugalmat sehol sem találsz.

Csak akkor fogod észre venni
ki az , ki melletted áll,
öleld magadhoz,s ne hagyd el,
mert ő az igazi barát.

Beküldő: Meggyesi Éva

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error