Témák » Harag » Meggyesi Éva: Hol voltál
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 1892
Hol voltál


Hol voltál mikor kellettél volna?
te gonosz sátán,te szörnyeteg!
Ki gyermekednek apja sosem voltál
s most darabokra tépted szívemet.

Hol voltál mikor szigor kellett volna?
Hol voltál,amikor szeretet?
Hol voltál mikor kettő helyett adtam?
S egyedül cipeltem terhemet!

Hol volt Isten,ki eltűrte mind ezt?
Ki szent képben sátánt küldött el nekem?
Mikor porba hulltam ,mért hagytál fel állni?
Mért nem emésztett fel rég a gyötrelem?

Most eltiprom szívem utolsó darabját
pusztító tűzként küldve el neked,
ha elkárhozom is ezerszer kapd vissza!
S kettőnként hulljon porba a fejed.

Beküldő: Meggyesi Éva
Hanna
2022. szeptember 12. 20:22:28
Ez nagyon nagyon jó!!!!
Nagyon nagyon nagyon tetszik!!!
Baromira ügyes vagy!!
Átitatták lelkem a szavak !!
Új hozzászólás
 Error
 Error