Témák » Boldogság » Ismeretlen : Emlék
Beküldve: -0001.11.30.
Ennyien olvasták eddig: 1325
Emlék
Szívem az miért fáj?
E sóhaj mit jelent,
Rózsás ajkad midőn,
Előmbe képzelem,
Talán majd meg mondja,
Lelkem mély érzete,
Egybe kötött versem,
Kezdő nyolc betűje!
Beküldő: Erika

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error