Témák » Élet » Ady Endre: Az élet
Beküldve: 2011.03.23.
Ennyien olvasták eddig: 3382
Az élet
Fiúk örömbe töltsük
Szűkön szabott időnket.
Szeressük, ami furcsa.
Nevessük, ami bangó.
Hát a töméntelen bajt
Hová tegyük nyakunkról?
Biz azt, fiúk, borozva
Fecseljük el naponként.
Írta: Ady Endre
Beküldő: versek.eu
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error