Témák » Kutyás » Ismeretlen : Balto emlékére
Beküldve: -0001.11.30.
Ennyien olvasták eddig: 2640
Balto emlékére
Tiszteletre mélto eme farkaskutya hös tette,
Holott a falu amit megmentett megvetette,
Számkivetett volt Nome falvában fajtája miatt,
Ám mindenki talál igaz barátokat.

Legendás nevéhez legendás höstette párosul,
Hogy mit tett arrol irhatnék számtalanul,
Ö élete kockáztatásával sok beteg kisgyerek életét mentette meg,
S ezért szobra elött mindenki tiszteleg.

Háromszáz mértföldes uttal ö életét kockáztatta,
Hogy ö mire vállakzott nagyon is tudta,
Szivemben él még ma is elmléke,
ezért készült eme kis versike.



Beküldő: Wolf - - Dj Balto ala black magic
Wolf - - Dj Balto ala black magic
2013. január 25. 14:01:55
Elnézést minden olvasotól , de a ''háromszáz'' szó helyet ''hatszázat'' kell olvasni
Wolf - - Dj Balto ala black magic
2013. január 08. 08:58:30
saját kis versike:) remélem tetszeni fog nektek kommenteket kérek :):):)
Új hozzászólás
 Error
 Error