Témák » Fájdalom » Meggyesi Éva: Ne kísérts
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 1370
Ne kísérts


Ne kísérts engem ne várj semmit,
nem ígérem hogy jó leszek,
lassanként én is eltűnök messze,
mint a dér csípett hulló levelek..

Ne kísérts engem,ne törj össze!
Nem számít néked semmi sem!
a te szíved megfagyott jégcsap
s nem nézed másé vérzik e.

Ne kísérts engem,ne gyújts lángot,
ha eloltani majd nem tudod!
Ne kísérts ! Kopogtass máshol!
Lelkem már úgy is rég halott.
Beküldő: Meggyesi Éva
Mile Hajnalka
2013. február 27. 00:30:19
Nagyon tetszik,Gyönyörűek a versei.
Új hozzászólás
 Error
 Error