Témák » Természet » Varga Anikó: Október
Beküldve: 2012.12.02.
Ennyien olvasták eddig: 1817
Október
Egy igazán belevaló,
őszt szépen meghozó,
komolyan gondolkodó,
életre való vagy október.
Szembeszállni vele senki nem mer,
minden küzdelmet megnyerhet az október.
Esős,kissé hideg,olykor szeles,
a természet sokszor nem is kedvel.
Október,én ilyennek szeretlek és ismerlek,
Ha feladatot kapsz,te nem ismersz lehetetlent.
Beküldő: Varga Anikó

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error