Témák » Természet » Varga Anikó: Április
Beküldve: 2012.12.02.
Ennyien olvasták eddig: 989
Április
Édes,kedves,vicces gyerek,
nálad a természet igen csak hangosan nevet.
Bohóc vagy,és igen kemény,
tréfáid száma nem is kevés.
Szeszélyes és vadóc vagy,
és nálad még olykor fagy.
Április, én ilyennek ismerlek, így szeretlek,
és bizony sokszor félre is ismerlek.
Beküldő: Varga Anikó

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error