Témák » Csalódás » Meggyesi Éva: Azon a nyáron
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 1265
Azon a nyáron


Azon a nyáron melegebb volt,
fülledtek voltak a nappalok,
azon a nyáron azt hittem ,hogy
bárkinél boldogabb vagyok.

Azon a nyáron nekem hoztad
lelkednek minden moraját,
azon a nyáron benned láttam
a lenyugvó nap sugarát.

Azután jött egy őszi reggel
ködöt szitálva messzire
mely szertetépett minden álmot,
s nem akartam már élni sem.

Azóta elszálltak az évek
s bár belül leg mélyen titkolom,
szívemben egyre jobban érzem
sohasem voltunk boldogok.
Beküldő: Meggyesi Éva

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error